Bruk data til å ta bedre beslutninger raskere!

Smart bruk av data skaper langt større fortrinn enn tidligere. Har din bedrift de nødvendige forutsetningene for å lykkes?

today

11. February 2021

schedule

kl. 09.00-10.00

location_on

Microsoft Teams

Tenk hvor stor verdi det vil ha for bedriften din dersom alle ansatte tok bedre beslutninger. Hva hvis vi kunne fortelle deg at det er fullt mulig – bare ved å bruke tilgjengelige data på en smartere måte?

Du lar deg kanskje skremme av de unge, innovative selskapene som kan true eksisterende aktører med sine nye, datasentriske forretningsmodeller og sin overlegne fleksibilitet. Men betyr det at store, etablerte selskaper vil bli utkonkurrert de nærmeste årene, og at eksisterende forretningsmodeller ikke lenger vil gjelde? Heldigvis ikke.

Det vi derimot kan si med sikkerhet, er at tilgangen på og bruken av data skaper langt større fortrinn enn tidligere. Det handler om å gi ansatte muligheten til å ta bedre beslutninger raskere.

Nøkkelen for å få det til er at du er nødt til å jobbe datadrevet. Utfordringen for mange bedrifter er at de ikke har gitt seg selv de nødvendige forutsetningene for å lykkes med dette. Vi kan hjelpe deg litt på vei.

Fyll ut skjemaet ved siden av, så sender vi deg opptaket av webinaret vårt: Hvordan bruke data til å ta bedre beslutninger raskere.

Her vil du få konkrete eksempler på hvordan andre har gjort det, samt gode råd til hvordan du kan forankre prosessen i organisasjonen slik at dere sammen kan bygge en kultur som fremmer datadrevne beslutninger.

God læring!

Fredrik
Fredrik Prøsch Hage
+47 97 10 42 22

LAST NED WEBINARET