IMG_5243 (1)

Itera udvider med nyt kontor i Herning

Den internationalt anerkendte IT-virksomhed Itera, der opererer i otte forskellige lande med i alt 14 kontorer, har udvidet sin tilstedeværelse til Herning.

Det nye kontor har fundet sit hjem i Innovatorium i Birk - et innovativt kontorhotel og "stedet, hvor visionære tænkere skaber fremtiden", hvilket harmonerer perfekt med Iteras motto, "make a difference".  

Som en del af etableringen i Herning har Itera rekrutteret Hardy Hyldgaard der, med sine dybe rødder i området, har mere end 20 års erfaring inden for IT-løsninger gennem outsourcing og nearshore-aktiviteter. Hardy vil arbejde med kunder i hele Danmark, med særlig vægt på Jylland og Fyn. 

IMG_5300

– Itera tilbyder noget, som jeg tidligere ikke har kunnet levere. Vi eliminerer usikkerheden i forbindelse med outsourcing/nearshoring ved at placere en dansk teamleder i spidsen for et team i Slovakiet, Ukraine, Tjekkiet eller Polen. Dette giver virksomheder mulighed for at få de kompetencer vi konkurrerer om i Danmark, uden for landets grænser. Itera er en innovator på markedet og ikke blot en formidler af eksisterende arbejdskraft

Hardy Hyldgaard

Client Engagement Manager

Itera oplever i øjeblikket betydelig vækst og har inden for de seneste to år åbnet flere kontorer i forskellige lande og byer.  

Iteras ekspertiseområder omfatter bl.a.: 

  • Digital Forretningsudvikling 
  • Design 
  • Data, AI og Analytics 
  • Udvikling og Arkitektur 
  • Test- og Kvalitetssikring 
  • Cloud- og Applikationstjenester 

Leverancemodellen tilpasses de konkrete behov og omfatter følgende; projekter og rådgivning, enkeltressourcer eller lokale teams, hybridmodel hvor kunden får adgang til lokale ressourcer og nearshore ressourcer i ét team, og ren nearshore-levering. Itera forenkler processen, hvor andre ofte kommer til kort. Iteras kunder oplever en hurtig opstartsproces med lokale konsulenter og eksperter og oftest er Iteras hybridmodel, bestående af en eller flere lokale (danske) medarbejdere i samspil med nearshore konsulenter, den som giver de bedste resultater. 

Om Itera

Itera blev grundlagt i 1996 og er en af de mest erfarne teknologivirksomheder i Norden. Koncernen beskæftiger 800 medarbejdere, der opererer i Danmark, Norge, Sverige, Island, Slovakiet, Polen, Tjekkiet og Ukraine, hvoraf ca. 400 medarbejdere opererer i Iteras nearshore-lande. Itera er desuden noteret på Oslo Børs.  

I år har Itera fejret sit 25-års jubilæum i Danmark, og hvad kunne være en bedre måde at markere dette på end ved at åbne endnu en ny lokalitet. Itera har igennem alle årene serviceret kunder i Jylland, men med deres nye tilstedeværelse i det jyske, ser de frem til at løse endnu flere spændende opgaver for nye kunder i de kommende år.